Kom med på tur

Naturvejlederne Sønderborg tilbyder masser af naturvejledning og naturoplevelser til Sønderborg Kommunes borgere, turister og gæster, som ønsker at komme med ud i naturen.

Turene er gratis at deltage i og alle er velkomne – se alle de offentlige ture herunder i “Naturkalenderen” og under “Blå Flag”.

Naturkalenderen ”Ud i naturen i Sønderborg Kommune” er et tilbud til offentligheden om at komme gratis på tur i kommunens natur.

Her samarbejder og koordinerer Naturvejlederne Sønderborg med kommunens grønne organisationer såsom DN, DOF, OAS, Vandplejen ANA mv. om at lave en fælles naturformidlingskalender, hvor kommunens mange grønne oaser og ”perler” bliver vist frem og formidlet.
Hvis du er i tvivl om eksempelvis gåturens længde eller har andre spørgsmål, så kontakt arrangøren, som står ud for turene i kalenderen.

Kalenderen indeholder ca 60 arrangementer fordelt rundt i kommunen hvoraf Naturvejlederne afholder ca 15-20 arrangementer.

Se og download Naturkalenderen 2023 her.

Blå Flag sæsonen for 2023 er slut. Tak til alle jer, som var forbi til vores arrangementer – vi glæder os allerede til at se jer til næste år.

I løbet af sæsonen kommer vi rundt til alle 9 Blå Flag strande i Sønderborg Kommune og du kan være med til alt fra Strandsafarier, SUP ture, Vild mad og meget meget mere.

 

Naturvejlederne Sønderborg laver også gerne en tur for jeres forening, virksomhed eller et familiearrangement.

Det kunne være:

  • en guidet tur i Nørreskoven på Als med kaffe i den gamle Jagtstue
  • en snapsetur på Kær Vestermark eller i Naturpark Nordals
  • en marin dag ved kysten hvor vi fisker rejer og krabber
  • en fugledag med vandring og bygning af fuglekasser
  • en historisk vandring i Roden skov ved Gråsten
  • en ugletur i skumringen
  • en løvfrø-koncert tur med et glas vin eller øl
  • dit ønske?

Der er et væld af muligheder for gode og spændende ture her hos os.

Kontakt os på mail: naturvejlederne@sonderborg.dk eller tlf.: +45 88 72 44 22 og forhør om ledige tider og priser.